BIO Rakytníkový olej CO2 extrakcia - 10 ml Zväčšiť

BIO Rakytníkový olej CO2 extrakcia - 10 ml

8594177410905

Nový produkt

Skladom

Tajomstvo mladosti a krásy hľadajte v prírodných olejoch.

Pozitívne pôsobí na problematickú pokožku, predchádza starnutiu pokožky.

Rakytník je výnimočný prírodný koncentrát mastných kyselín a vitamínov E, F,P, K, A, B a C. Vysoký obsah vitamínu E zabezpečí antioxidačné vlastnosti, čím predchádza starnutiu pokožky. V jeho zložení je významne zastúpený karotén (ľahko farbí). Má unikátne regeneračné schopnosti. Možno ho využívať do krémov. Extrahovaný v CO2, neriedený a vysoko kvalitný.

Miesto pôvodu: Česká republika

Čerstvo stáčaný

Viac detailov

19,30 € s DPH

Detaily

Bio Rakytníkový olej CO2 extrakcia - 10ml

*Odporúčame používať ako prídavok do kozmetiky alebo do olejov, je vysoko koncentrovaný a má intenzívnu oranžovú farbu. Upozorňujeme, že táto intenzívna farba zostáva na pokožke.*

Bio Rakytníkový olej (Hippophae rhamnoides fruit extract)

  • Vysoko koncentrovaný rakytníkový olejový extrakt, ktorý vďaka šetrnej extrakcií obsahuje maximum živín
  • V jeho zložení je významne zastúpený karotén a preto má intenzívnu oranžovú farbu.
  • Rakytník je výnimočný prírodný koncentrát mastných kyselín a vitamínov E, F, P, K, A, B a C.
  • Vysoký obsah vitamínu E zabezpečí antioxidačné vlastnosti, čím predchádza starnutiu pokožky.
  • Má unikátne regeneračné schopnosti.
  • Má výrazné regeneračné a upokojujúce účinky.
  • Pomáha minimalizovať dlhodobé účinky vystavenia sa slnku.
  • Napomáha hydratovať, vyživovať a upokojovať vysušenú pokožku.
  • Stabilizovaný rozmarínovým olejom, ktorý slúži ako antioxidant a chráni rakytníkový extrakt.

CO2 extrakcia

  • pri extrakcii dochádza jedine k šetrným tepelným zákrokom, aplikovateľným aj na citlivé látky
  • získané produkty neobsahujú žiadne zvyšky rozpúšťadla - získava sa najčistejší možný extrakt
  • prírodné látky sa dajú získať bez straty arómy
  • rozpúšťacie charakteristiky rozpúšťadla sa môžu meniť zmenami teploty a tlaku
  • pre svoju čistotu dovoľuje extrakt široké využitie

Vhodné použitie: 

  • na veľmi suchú a dehydrovanú pleť
  • na ekzematickú pleť 
  • na podchladenú alebo prehriatu pokožku
  • regeneruje, chráni a ošetruje

Odporúčame používať: 

  • na pokožku celého tela
  • na miesta s tendenciou k podráždeniu
  • na nechty a vlasy
  • na ekzematickú pokožku
Účinné zložky: Bio Rakytníkový extrakt a Rozmarínový extrakt.
Skladovanie: na suchom a tmavom mieste pri teplote do 25°C
Zloženie: Bio Rakytníkový extrakt (Hippophae rhamnoides fruit extract), Rozmarínový extrakt (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract).

Hodnotenie zákazníkov

Hodnotenie 
19.05.2018

No teda..

Na narodky som dostala 3 minutovú masku na tvár....úžasná zmes aj vôňa.
Jednoducho máme tendenciu prinavracať sa k prírode:))) ďakujem

Hodnotenie 
20.04.2017

skvelý

olejček je naozaj skvelý. Kvapnem si ho do krémiku krásna Dáma na noc. To je môj večerný rituál, bez ktorého sa už nezaobídem :-)

Hodnotenie 
20.12.2016

Som nadšená...

...a udivujem sa výsledkom, keď si ho kvapkám do nočného krémiku. (Používam PANI, aby ste vedeli, ktorý mám). Pleť je síce jemne oranžová, ale to je ten PRAVÝ Rakytníkový olej. Má blahodárne účinky. Vrelo odporúčam.

Hodnotenie 
24.08.2016

Výborný

Výborný olejček. Takú kvalitu som nemala. Je úplne tmavožltý. Ostatné boli slabá napodobenina. Skvelý na noc do krémiku...

Hodnotenie 
05.07.2016

Nič iné ako BOMBA

Tak skvelý rakytníkový olej ešte nevyrobil nik. A to ich poznám niekoľko a omnoho drahších.

Napíšte Váš názor!

Napísať názor

BIO Rakytníkový olej CO2 extrakcia - 10 ml

BIO Rakytníkový olej CO2 extrakcia - 10 ml

Tajomstvo mladosti a krásy hľadajte v prírodných olejoch.

Pozitívne pôsobí na problematickú pokožku, predchádza starnutiu pokožky.

Rakytník je výnimočný prírodný koncentrát mastných kyselín a vitamínov E, F,P, K, A, B a C. Vysoký obsah vitamínu E zabezpečí antioxidačné vlastnosti, čím predchádza starnutiu pokožky. V jeho zložení je významne zastúpený karotén (ľahko farbí). Má unikátne regeneračné schopnosti. Možno ho využívať do krémov. Extrahovaný v CO2, neriedený a vysoko kvalitný.

Miesto pôvodu: Česká republika

Čerstvo stáčaný